Sensörlü Kepenk Nedir Nasıl Çalışır?

Sensörlü Kepenk Nedir Nasıl Çalışır?

Türkiye'de ilk ve tek olan ve sensörlü kepenk sisteminde montaj ve tamir imkanı ile hizmetinizdeyiz.

SENSÖRLÜ KEPENK MONTAJ VE TAMİRİ

iş yerinizi, deponuzu, dükkanınızı ya da garajınızı güven altına almaktadır. Güvenlik ihtiyacı olan her türlü mekanı koruyan sensörlü kepenk sistemleri, farklı renk ve malzemeler kullanılarak üretilebilir. Örneğin, malzeme kalitesi artırılarak yangına dayanıklı ya da korozyona maruz kalmayan maddeler kullanılarak da satışa sunulabilir.

Yaşadığı topluma güvenlik sunma bilinci ile hareket eden firmamız, sensörlü kepenk sistemleri konusunda işinin ehli lider firma olmanın daima sorumluluğunu taşıyor. Çalıştığımız projelerde temel konunun "güvenlik ihtiyacı" olduğu bilincinde olduğumuz için işimizi asla şansa bırakmıyor ve risk almıyoruz. Ofisleriniz, mağazalarınız, iş yeri ve dükkanlarınız için farklı özelliklere sahip sensörlü ve güvenli kepenk modellerimizden hemen sipariş verebilirsiniz.

Sensörlü Kepenk Özellikleri

Sensörlü kepenek sistemleri, en güvenilir kepenk modellerinden biridir. Tamamen özel malzemeden üretilen bu kepenklerin aşılması neredeyse imkansızdır. Hırsızlık başta olmak üzere diğer pek çok soruna karşı koruma sağlayan bu sistemin en güçlü özelliği iş güvenliği sağlamasıdır. Sensörlü kepenk kapanma esnasında iken, alt kısımda bir insan, sandalye, masa ya da herhangi bir engele rastladığında otomatik olarak stop eder. Bu sistem tüm kepenk türleri arasında en güvenlisidir.

Sıkışma önleyici kepenk sistemi olarak da bilinen sensörlü kepenkler kullanıldıkları alanı iyi koruyan ve her türlü malzemenin muhafaza edilmesini sağlayan sistemlerdir. Sadece iş yerleri değil, depo ve garaj gibi alanlarda da kullanılabilir. Özellikle garajlarda araç giriş çıkışlarında yanlışlıkla kumanda edilse dahi, aracı algıladığı anda duracağından yüksek güvenlik önlemi sunar.

Sensörlü Kepenk Sistemleri Pratik ve Hızlıdır

Sensörlü kepenk sistemlerinin bir diğer avantajı kullanımının pratik ve hızlı olmasıdır. Manuel olanlar biraz uğraştırıcı olabilirken, sensörlü kepenk sistemleri tek bir düğme ile çalışır ve yüksek güvenlik özelliği gösterir. Olumsuz hava ve iklim koşullarına karşı koyan malzemelerden üretilmesi sayesinde, iş yeriniz, deponuz, garajınız ya da dükkanınız yağmur, dolu, toz ve kar gibi etkenlerden asla etkilenmez. Ayrıca sensörlü kepengin kendisi de bu tür faktörlere karşı dayanıklı olduğu için, uzun yıllar kullanım ömrüne sahiptir. Ayrıca bu sistemler dışarıdaki olumsuz hava koşullarından etkilenmediği için içerideki ısıyı da %75'e kadar muhafaza etme yeteneğine sahiptirler.

İstenirse sensörlü kepenk modelleri arasında ihtiyaca uygun olarak çözüm üretilebilir. Özellikle şık görünmesi istenen iş yerlerinde kullanılan sensörlü kepenk sistemlerinde renk ve model farklılığı yapılabileceğinden, çok da estetik bir görünüm sağlar. Uzaktan kumanda ile kolayca kullanılabilen bu sistemler zorlanmadan, eğilmeden, ister içeri isterseniz de dışarıdan kolayca açılıp kapanabilme özelliğine sahiptir.

Sensörlü kepenk sistemleri aynı zamanda ekonomik kullanım özelliği sunar. Motor sistemi, elektrik aksamları enerjiden ciddi oranda tasarruf edilmesini sağlamaktadır. Uzun ömürlü kullanım sunan tüm bu aksamlar için her türlü sorun ve arıza hallerinde, Furkan Kepenk olarak bakım garantisi de vermekteyiz.

Tüm bu avantajlar göz önüne alındığında yeni teknoloji ürünü olan sensörlü kepenk sistemleri kullanmak çok daha avantajlı bir hale gelir. Diğer kepenk sistemlerine göre çok daha kaliteli olan sensörlü kepenk sistemleri, en uygun fiyat teklifleri ve detaylı bilgi için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek!

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp