Otomatik Kepenk Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Otomatik Kepenk Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Günümüzün en önemli güvenlik ihtiyaçlarından biri olan otomatik kepenk modelleri ve kullanım alanları?

OTOMATİK KEPENK

Furkan Kepenk tarafından tasarlanmakta ve dilediğiniz alana kolayca monte edilmektedir. Kepenkler, sahip oldukları özellikler ve kalitesi açısından gerek evinizin, gerekse iş yerlerinizin ya da depolarınızın güvenliğini sağlayan ürünlerdir.

Otomatik kepenk montaj bakımından dikkat isteyen ürünlerdir. Bu nedenle işinin uzmanı kişiler tarafından yapılması gerekir. Fabrikalar, elektronik ürün tedarikçileri, kuyumcular, esnaflar gibi pek çok kişi tarafından tercih edilen otomatik kepenklerin kurulumu, montaj ve bakımı için sektörde lider firma olan Furkan Kepenk, siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini üst seviyede tutmaktadır.

İstanbul kepenk firmaları arasında güvenilirliğini ve kalitesini ispatlayan firmamız, alanında uzman üretim ve saha personellerinin iş kalitesi ile Kocaeli kepenk firmaları arasında da lider konuma gelmiştir. Yılların deneyimi ve birinci sınıf kepenk sistemlerimiz ile yazlığınız, villanız, iş yeriniz ve ihtiyaç duyduğunuz tüm alanlarınız, kaliteli otomatik kepenk modellerimiz ile güvence altında olacak .

Otomatik Kepenk Sisteminin Avantajları

- Otomatik kepenk sistemleri uzun ömürlüdür. Özellikle alüminyum kepenk modelleri, uzun ömürlü olması sayesinde en çok tercih edilen modeller arasındadır. Bunun yanı sıra sıcak daldırma yöntemi ile yapılan galvaniz kaplama kepenkler, dışarıdan gelen etkilere karşı dayanıklıdır. Sorun çıkarmadan uzun yıllar kullanılabilir.

- Otomatik kepenk sistemleri özelleştirilebilir. İş yeri ya da diğer alanların boyutuna göre ve istenilen renkte tasarlanabilir. Kullanımı oldukça basit ve kolay olan otomatik kepenk sistemleri, bakımlarının da kolay olması sayesinde sıkça tercih edilir. Hatta yağmur ile kendini temizleyen kepenkler diğer sistemlere göre çok daha kullanışlıdır.

- Otomatik kepenk motorları güçlü ve dayanıklıdır. Furkan Kepenk firması çalışanları, kurulum esnasında uyulması gereken standartları belirtir. Eğer bu şartlara uyulursa çok uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Otomatik Kepenklerin Fonksiyonel Özellikleri

Güvenliğin gerektiği her alanda kullanılan otomatik kepenk sistemleri, kepenk firmaları arasında lider konumda olan Furkan Kepenk ürünleri sayesinde çok daha fazla fonksiyonellik sunmaktadır. Kullanıma sunduğumuz kepenklerin başlıca işlevsel özellikleri şunlardır:

- Herhangi bir darbeye kadar oldukça dayanıklıdır.

- Güvenlik aksamları, ileri seviye dayanıklılık gösterir.

- Otomatik sistemler olduğu için tek bir tuş ile kolayca açılır. İstenirse kumanda ile de kullanılabilir.

- Otomatik kepenk sistemlerinin motorları sessiz çalışır.

- Hızlı ve pratik kurulum ile kolay montaj özelliğine sahiptir.

- Elektriklerin kesilmesi durumunda, yedek jeneratör devreye gireceği için kullanıma devam edilebilir ya da manuel kullanıma geçilebilir.

- Son derece dayanıklı malzemeden üretildikleri için uzun ömürlüdür ve yıllarca güvenle kullanılabilir.

Dükkan, cafe, bar, bahçe, fabrika ve depo gibi alanlarda kullanılan otomatik kepenk sistemleri farklı renk ve tasarımlar ile üretilebilir. Furkan Kepenk'e ait ürün kataloğundan dilediğiniz modeli seçebilir ve güvenle sipariş oluşturabilirsiniz. Gerekli ürün montajı konusunda uzman teknisyenlerimiz kısa süre içerisinde istediğiniz özelliklere sahip ürününüzü teslim edecek ve montajını yapacaktır.

Otomatik kepenk fiyatları, belli başlı faktörlere göre değişiklik gösterir. Bu faktörler arasında ürün boyutu ilk sıradadır. Bu nedenle öncelikle uzman ekibimiz, kepenk istediğiniz alana gelir ve gerekli ölçümleri yaparlar. Sonrasında sizin de bütçenize uygun olacak şekilde fiyat teklifi tarafınıza iletilir. En uygun fiyata, en kaliteli kepenk modeline sahip olmak için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp