İkinci El Kepek Nereden Alınır?

İkinci El Kepek Nereden Alınır? En Uygun 2.El Kepenk Fiyatları

İKİNCİ EL KEPENK , iş yeri, depolarınız ya da garajınız için kullanabileceğiniz en ekonomik çözümdür.

Özellikle içi dolgulu olan alüminyum kepenk panellerinin yanı sıra endüstriyel tipte, içi boş olan ekstrüzyon profiller de son derece uzun ömürlü kullanım sunan ekonomik kepenk çeşitleri arasındadır. Hatta mini pencereli kepenk modelleri hem güvenlik görevini görür, hem de işyerlerinde halen vitrini dışarıdan sergilemeye devam eder. İkinci el kepenk satışı da yapan firmamız ile dilediğiniz modeldeki kepenk çeşidine uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.

İkinci El Galvaniz Kepenk ve Alüminyum Kepenk

Galvaniz Kepenkler

Otomatik kepenk sistemleri, üretim modellerine göre galvaniz çelik sistemler ile alüminyum kepenk sistemleri olmak üzere ikiye ayrılırlar. Galvaniz çelik kepenk sistemleri, yüksek güvenliğin ön planda tutulduğu bütün mekanlar için kullanılabilir. Alüminyum kepenk sistemleri ise daha çok estetik görüntünün ön planda tutulduğu özel tasarımlı kepenk modelleri arasındadır.

Galvaniz kepenk modelleri, 0.80 - 1.00 ve 1.20 mm panel kalınlığına ve 110 mm kapanma yüzeyine sahiptir. Ağırlığı ise metrekare başına sadece 11 kg'dır. Daha çok garaj kapıları, depo kapıları, alışveriş merkezleri, dükkan girişleri, bankalar ile endüstriyel kurum ve kuruluş kapılarında tercih edilirler. Özel bombeye sahip kalını sayesinde dayanıklılığın ön planda tutulduğu her yerde güvenle kullanılabilir.

Kullanılacağı alan için özel tasarlanabilen galvaniz kepenk sistemleri ister parlak isterseniz de mat görünümde sunulabilir. Paslanmaz malzeme kullanılarak üretilen galvaniz kepenk sistemleri, darbelere karşı dayanıklı olmasının yanı sıra yangına karşı da dayanıklıdır. Kepenk boyutlarına göre santral, box motorlu ve tüp motorlu olarak adlandırılan kepenkler uzaktan kumanlar ile kontrol edilebilir. Elektrik kesintilerinde ise manuel olarak kullanılabilir. Üstün üretim yetenekleri ve kaliteye sahip olan galvaniz kepenk sistemlerinin fiyatları da nispeten daha fazla olabilir. Ancak Furkan Kepenk olarak ikinci el kepenk satışı hizmetimiz vardır. En ucuz ve uygun fiyatlı ancak en kaliteli çıkma kepenk modelleri için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Alüminyum Kepenkler

Palet şeklinde, dışı alüminyum kaplı, içi ise poliüretan dolgulu olan alüminyum kepenkler, kullanılan yerin boyutlarına göre 55 mm ve 77 mm olmak üzere imal edilirler. Galvaniz çelik kepenk sistemlerinde zamanla dış etkenler nedeniyle oluşabilecek korozyon sorunu alüminyum kepenklerde asla görülmez.

Alüminyum kepenk sistemleri genellikle endüstriyel kuruluşların kapıları, depo kapıları, alışveriş merkezleri, dükkan girişleri ile bankalarda kullanılır. Özel bombeli 1.2 mm'den oluşan et kalını sayesinde mukavemetin ön planda olduğu her yerde kullanılabilir. Güvenli olmasının yanı sıra ekonomik bir seçenektir.

Nominal kalınlığı 13.1 mm ve kapama yüzeyi 56 mm olan alüminyum kepenk sistemleri, kullanılacak alanın dış cephesine uygun renk alternatifleri kullanılarak da üretilebilirler. 6.5 m genişliğe varıncaya kadar tek parça uygulanabilme özelliği sayesinde kolayca montajı yapılır ve kullanıma başlanır.

Emniyette olmanın huzurunu yaşamak için tonlarca para harcamanıza gerek yok. Temiz ve halen yıllarca kullanılmaya hazır olan çıkma kepenk modelleri için bize başvurabilirsiniz. Piyasanın en uygun ikinci el kepenk fiyatları için doğru ve tek adres Furkan Kepenk!

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp